Multa ja kuori­kate
viher­rakentajille

Meiltä saatte Kekkilän mullat ja katteet joustavasti ja nopeasti. Toimitamme kasvualustat 1–45 tonnin irtokuormissa. Toimitus on mahdollinen myös suursäkeissä tai kouratoimituksena. Toimitukset Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Nurmikkomulta Plus

Kun etsit nurmikolle sopivaa kasvualustaa, valitse Kekkilä Nurmikkomulta! Se sopii piha- ja puistonurmikoille sekä alueille, joissa maa-ainekselta vaaditaan kestävyyttä esimerkiksi raskaiden hoitokoneiden takia. Nurmikkomulta on kalkittu, lannoitettu ja seulottu kasvualusta.

Istutusmulta Plus

Kekkilä Istutusmulta on sopiva valinta pensas-, puu- ja perennaistutuksiin. Se sopii myös nurmikoiden kasvualustaksi niihin kohteisiin, joissa nurmikon ei tarvitse kestää raskaiden hoitokoneiden painoa. Levitysvalmis istutusmulta on lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta.

Männynkuorikate

Kekkilä Männynkuorikate on peruskate, jota käytetään istutusalueilla maanpinnan peittämiseen. Kun pinta on katettu kuorikatteella, ovat istutukset helppohoitoisia ja siistejä.

Perennamulta Plus

Levitysvalmis Kekkilä Perennamulta on multava, seulottu ja erikoiskasvualusta. Perennamulta on kalkittu ja lannoitettu hidasliukoisella lannoitteella.

Viljelymulta Premium

Kekkilä Viljelymulta on kuohkea ja multava kasvualusta. Se sopii hyvin kasvimaalle, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin.